Chef-Kok

Ben jij klaar met ieder weekend en in de avonden te werken, maar nog niet klaar met je passie voor eten? Dan is de plek als chef-kok bij Ria Joosten Catering & Events dé plek voor jou. 

Jouw rol:

Als chef-kok ben jij bezig met je team inspireren, enthousiasmeren en samen te leiden. Jij bent de leider van het keukenteam en zorgt ervoor dat de uitvoering vlekkeloos is tijdens events. Samen met je team zorg je voor een unieke smaakervaring voor onze gasten en blijf je het eten verder ontwikkelen. Het team binnen Ria Joosten gaat verder dan alleen je keukenteam. Als chef-kok wordt jij namelijk  ondersteund in verschillende processen waardoor jij je passie voor koken en ontwikkeling van nieuwe gerechten kunt blijven uitvoeren.


Wat wij van jou verwachten:

Een ervaren chef-kok met passie voor koken en oog voor detail;

Creatief en innovatief, met het vermogen om nieuwe smaken en presentaties te bedenken;

Een teamspeler met goede communicatieve vaardigheden en leiderschapskwaliteiten;

Je presteert goed onder druk tijdens events;

Instaat om grote diners te leiden;

Flexibel in werktijden, vierdaagse werkweek en zondag vrij.


Over ons:

Werken bij Ria Joosten Catering & Evenementen is een feestje. Kenmerkend voor Ria en haar team is de passie voor het vak en de absolute wil om klanten keer op keer een belevenis op topniveau te geven waar ze nog lang van na kunnen genieten. Ria Joosten biedt een beleving waarin ervaren, proeven en voelen centraal staat. Zintuigprikkelend op alle fronten.


Wat wij bieden:

Een uitdagende en dynamische werkomgeving op een toffe locatie;

Een hecht en gepassioneerd team dat samenwerking en plezier waardeert;

Kansen voor professionele groei en ontwikkeling.

Goede arbeidsvoorwaarden 

Herken jij jezelf in deze tekst en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Aarzel dan niet en solliciteer bij Ria Joosten Catering & Evenementen en misschien maak jij binnenkort deel uit van ons team!

Vraag naar de mogelijkheden!