Trouwen

JA, ik wil!
Zeg JA tegen Ria Joosten Catering & Evenementen en wij verzorgen jullie grote dag tot in de puntjes!

Wij doen er alles aan om jullie als bruidspaar en de gasten in de watten te leggen. Met onze expertise, de gastvrijheid en het verrukkelijke aanbod dat met passie wordt bereid door onze koks dragen wij graag bij aan jullie onvergetelijke dag! 

Trouwen bij Ria Joosten Catering & Evenementen

Dromen jullie ervan om te trouwen in een sfeervolle feestzaal met aangrenzend een mooie binnentuin met vijver? Bij ons kunnen jullie een complete trouwdag vieren op onze prachtige locatie middenin het groen. Als erkende trouwlocatie kan ook de huwelijksvoltrekking bij ons plaatsvinden in 't Ven. 

Bepaal zelf de invulling van de dag, de sfeer van de locatie en de catering en wij zorgen voor de rest. Wij zorgen dat jullie zorgeloos kunnen genieten van een onvergetelijke dag!

Wist je dat er ook een mogelijkheid is om bij ons op locatie te overnachten? Bekijk onze groepsaccommodatie De Braampeel. * Ringelberg Fotografie

Brochure Trouwen Proeflokaal Limburg

Trouwen in eigen tuin

Alles is mogelijk! Wij verzorgen de ontvangst, de toost, de ceremonie, de receptie, het diner en een knallend avondfeest ter afsluiting op jullie locatie!

In onze brochure lezen jullie alles over het organiseren van een bruiloft op een eigen locatie en wat er allemaal bij komt kijken. Wij bieden met plezier ondersteuning in de organisatie. Laat ons weten wat wij voor jullie kunnen betekenen en wij creëren een voorstel op maat!

Brochure 'Trouwen op eigen locatie' - Diner

Brochure 'Trouwen op eigen locatie' - Barbecue

Trouwen in een prachtig kasteel

Een bijzondere dag vier je op een bijzondere locatie! Trouw bij onze vaste partners Kasteel Eyckholt, Kasteel Groot Buggenum of Kasteel de Keverberg allemaal gevestigd in de provincie Limburg.

Deze locaties bieden veel mogelijkheden voor de invulling van jullie onvergetelijke dag. Van de ceremonie tot aan het avondfeest, allemaal op één locatie. Wij dragen met liefde een steentje bij aan jullie bijzondere dag!

Brochure - Trouwen - Kasteel De Keverberg

Brochure - Trouwen - Kasteel Groot Buggenum

Website Kasteel Eyckholt


Voordelen van onze vaste locaties

  • Complete trouwdag op één locatie
  • Diverse ruimtes binnen & prachtige buitenplaats in de natuur
  • Catering op maat
  • Hoge kwaliteit & service
  • Officiële trouwlocatie
  • Een eigen persoonlijke weddingsplanner of ondersteuning van jullie weddingplanner
  • Volledig verzorgde bruiloften van klein tot groot
  • Unieke locaties in het midden van de provincie Limburg
  • De locaties hebben alles in huis om er een onvergetelijke dag van te maken!


Vraag naar de mogelijkheden!