Trouwen

JA, ik wil!
Zeg JA tegen Ria Joosten Catering & Evenementen en wij verzorgen jullie grote dag tot in de puntjes!

Wij doen er alles aan om jullie als bruidspaar en de gasten in de watten te leggen. Met onze expertise, de gastvrijheid en het verrukkelijke aanbod dat met passie wordt bereid door onze koks dragen wij graag bij aan jullie onvergetelijke dag! 

Trouwen in onze stretchtent

Dromen jullie ervan om te trouwen in een sfeervolle stretchtent? Bij ons kunnen jullie een complete trouwdag vieren op onze prachtige locatie middenin het groen. Als erkende trouwlocatie kan ook de huwelijksvoltrekking bij ons plaatsvinden. 

Bepaal zelf de invulling van de dag, de sfeer van de locatie en de catering en wij zorgen voor de rest. Wij zorgen dat jullie zorgeloos kunnen genieten van een onvergetelijke dag!

Wist je dat er ook een mogelijkheid is om bij ons op locatie te overnachten? Bekijk onze groepsaccommodatie De Braampeel. * Ringelberg Fotografie

Brochure Trouwen Proeflokaal Limburg

Trouwen in eigen tuin

Alles is mogelijk! Wij verzorgen de ontvangst, de toost, de ceremonie, de receptie, het diner en een knallend avondfeest ter afsluiting op jullie locatie!

In onze brochure lezen jullie alles over het organiseren van een bruiloft op een eigen locatie en wat er allemaal bij komt kijken. Wij bieden met plezier ondersteuning in de organisatie. Laat ons weten wat wij voor jullie kunnen betekenen en wij creëren een voorstel op maat!

Brochure 'Trouwen op eigen locatie' - Diner

Brochure 'Trouwen op eigen locatie' - Barbecue

Trouwen in een prachtig kasteel

Een bijzondere dag vier je op een bijzondere locatie! Trouw bij onze vaste partners Kasteel Eyckholt, Kasteel Groot Buggenum of Kasteel de Keverberg allemaal gevestigd in de provincie Limburg.

Deze locaties bieden veel mogelijkheden voor de invulling van jullie onvergetelijke dag. Van de ceremonie tot aan het avondfeest, allemaal op één locatie. Wij dragen met liefde een steentje bij aan jullie bijzondere dag!

Brochure - Trouwen - Kasteel De Keverberg

Brochure - Trouwen - Kasteel Groot Buggenum

Website Kasteel Eyckholt


Voordelen van onze vaste locaties

  • Complete trouwdag op één locatie
  • Diverse ruimtes binnen & prachtige buitenplaats in de natuur
  • Catering op maat
  • Hoge kwaliteit & service
  • Officiële trouwlocatie
  • Een eigen persoonlijke weddingsplanner of ondersteuning van jullie weddingplanner
  • Volledig verzorgde bruiloften van klein tot groot
  • Unieke locaties in het midden van de provincie Limburg
  • De locaties hebben alles in huis om er een onvergetelijke dag van te maken!

Hapjesboek (inspiratie)

Op dit moment krijgt onze algemene cateringbrochure een update. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!


Weddingplanner Kyra Joosten ♥

 " Zijn jullie bezig met de voorbereidingen voor jullie speciale dag? Laat je verwonderen en inspireren door onze mogelijkheden. Met plezier geef ik antwoord op al jullie vragen en doe ik mijn best om jullie te verrassen en aansluiting te vinden op jullie wensen. Wij denken graag mee om van jullie dag een dag te maken om nooit te vergeten.

Ik nodig jullie graag uit voor een kennismaking en jullie grootse plannen door te spreken waarna jullie vrijblijvend een voorstel op maat ontvangen.

Neem contact met me op via info@riajoosten.nl of bel 0475 495021 en we maken meteen een afspraak!

Veel liefs, Kyra "

Vraag naar de mogelijkheden!