Uitvaart

Met medeleven

We beseffen dat de aanleiding van uw bezoek aan deze pagina een moeilijk moment voor u is. We willen daarom ook allereerst ons oprechte medeleven betuigen. We zorgen met veel aandacht en integriteit dat de afscheidsceremonie en de koffietafel voor al uw gasten een aangenaam samenzijn betekent. Ons team zal op de achtergrond zorgen dat het aan niets ontbreekt. Wij verzorgen een uitvaart met respect en waardigheid.
 
We hopen dat we op deze pagina de juiste sfeer en het juiste gevoel weergeven. Wij dragen graag een steentje bij aan dit verdrietige en tegelijkertijd waardevolle moment. U kunt een uitvaart met een gerust gevoel aan ons overlaten.

In onze brochure leest u wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard bent u welkom om onze locatie te bekijken. Laat het ons weten als wij iets voor u kunnen betekenen voor het afscheid van uw dierbare.

Op dit moment krijgt onze brochure een update. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Brochure uitvaart

Afscheid in de natuur

In het buitengebied van Neer hebben we op een mooi stuk ven een prachtige stretchtent geplaatst. Deze locatie is zeer geschikt om met kleine of grote gezelschappen samen te komen voor een afscheidsceremonie en een dierbare te gedenken, middenin de natuur.

Afscheid bij ProefLokaal Limburg

ProefLokaal Limburg in Neer heeft diverse zalen en deze stellen wij graag voor u ter beschikking voor een koffietafel. Wij zorgen met veel aandacht en integriteit voor een aangenaam samenzijn waarbij de familie en de genodigden niets tekort komt.

Afscheid op een eigen locatie

Uiteraard zijn wij ook in de gelegenheid om de catering van de koffietafel op een eigen locatie te verzorgen. Laat ons weten wat wij kunnen betekenen en u ontvangt van ons een voorstel op maat.

 


<i class="fas fa-star d-md-none"></i> Uitvaart
<i class="fas fa-star d-md-none"></i> Uitvaart
<i class="fas fa-star d-md-none"></i> Uitvaart
<i class="fas fa-star d-md-none"></i> Uitvaart
Uitvaart in de Stretchtent
Van Bergen Bloemsierkunst

Vraag naar de mogelijkheden!