Evenementen

Úw bedrijf in the picture!

Met een zakelijk full-service evenement heeft u de unieke kans om úw verhaal te delen met medewerkers, klanten en relaties. Wij vertalen uw verhaal daarom met behulp van smaak en sfeer naar een inspirerende beleving! Dat kan met bijvoorbeeld een open dag, personeelsfeest, jubileum, relatiedag, beurs, seminar of congres. Samen zorgen we voor een beleving die de relatie met uw organisatie verder versterkt en gasten bijblijft als waardevolle herinnering.


Klik hier voor een sfeerimpressie van zakelijk event!

Door maatwerk te leveren en door ons uitermate goed te verdiepen in uw bedrijf, de branche en uiteraard uw persoonlijke wensen bedenken we mogelijkheden om uw evenement zo slim mogelijk te organiseren. Wij staan voor excellente verzorging van een evenement waarbij de klant in het middelpunt staat en waarbij vooraf bepaalde zakelijke doelstellingen van het evenement in volle glorie worden behaald!


Klik hier voor een sfeerimpressie van een zakelijk event

Evenementen
Evenementen
Evenementen


Reden voor een feestje?

Bent u ten huwelijk gevraagd, heeft u een mooie leeftijd bereikt of wilt u simpelweg een feestje organiseren? Samen denken we na over een toffe invulling waarna we samen zorgen voor een beleving die bijblijft als een waardevolle herinnering.

Wij hebben alles in huis om van uw feest iets bijzonders te maken. Wij denken mee over de invulling en hopen u te inspireren. Van begin tot eind zijn wij in de gelegenheid om uw feest te organiseren. Dit kan bij ons op locatie bij www.proeflokaallimburg.nl of op een eigen gekozen locatie. 

Evenementen
Evenementen
Evenementen

Vraag naar de mogelijkheden!