Zelfstandig werkend kok

Horeca 2.0

Ons keukenteam is op zoek naar een zelfstandig werkend kok om samen te werken aan de nieuwste smaakcreaties en culinaire belevingen!

Twijfel jij of kok zijn nog iets voor je is of ben je op zoek naar een nieuwe plek om je passie terug te vinden? Misschien is werken bij Ria Joosten Catering & Evenementen iets voor jou.


Wat bieden wij niet:

- Niet betaalde overuren
   Zinnen zoals: deze uren laten zien dat je passie hebt of dit doe je wel voor het bedrijf, kennen wij niet. Bij ons krijg je je overuren betaald of mag je als extra vrije dagen opnemen.

- Geen privé/werkbalans
   Wij bieden een vierdaagse werkweek, waarbij wij de uren en dagen met jou afstemmen.

- Alleen tijd om te werken
   Bij ons kijken we samen naar de dagen en uren dat je werkt. Wanneer je je vakantieweken wilt gebruiken, is geheel aan jou!

- Slecht salaris
   Wij bieden een goed salaris op basis van je ervaring, opleiding en leeftijd.

- Eentonig werk waar jij je passie niet in kwijt kan
   Wij voeren veel verschillende culinaire concepten uit, geen een dag is hetzelfde. Daarnaast krijg jij de tijd en middelen om jezelf verder te ontwikkelen en groeimogelijkheden.


Wij bieden wel:

- Een gezellig en ambitieus team
- Goede arbeidsvoorwaarden
- Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
- Een goed salaris
- Vierdaagse werkweek, dagen en uren zijn bespreekbaar
- Vaak weekenden vrij
- Veel variatie


Wat ga je doen?

Je bent in de keuken bezig met het voorbereiden van maaltijden, gerechten en hapjes voor partijen. Daarnaast ga je mee naar evenementen of gasten, waarbij je verantwoordelijk bent voor het verzorgen van de catering. Denk hierbij aan een heerlijk 3-gangen menu voor een familie, verrassende hapjes maken voor een feestavond of het uitvoeren van een Live Cooking concept; uitdagende gerechten bereiden op de Big Green Egg, Italiaanse pasta maken of een van onze andere Live Cooking concepten.


Interesse? Solliciteer dan direct!

Stuur een bericht naar vacatures@riajoosten.nl o.v.v. “zelfstandig werkend kok” of WhatsApp naar 06 13001661 en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van ons gezellige team!


Zelfstandig werkend kok
Zelfstandig werkend kok
Zelfstandig werkend kok

Vraag naar de mogelijkheden!