Schoonmaakmedewerker groepsaccommodatie

Voor de groepsaccommodaties ‘Aan de Hammermolen’ en ‘De Braampeel’ in Neer zijn wij opzoek naar een enthousiaste schoonmaakmedewerker.

Aan de Hammermolen bevindt zich in een oude pastoriewoning en kan groepen t/m 21 personen ontvangen. De locatie is geschikt voor zakelijke groepen en particuliere gasten die hoge eisen stellen aan hun verblijf. Voor meer informatie klik dan hier.

De Braampeel is gelegen bij ons kantoor en kan groepen van maximaal 43 personen ontvangen. Ook deze locatie is geschikt voor zakelijke groepen en particulieren gasten. Gasten kiezen voor de Braampeel door de groene omgeving en de combinatie van vergaderen bij ons op kantoor. Voor meer informatie klik dan hier.

Beide groepsaccommodaties zijn zeer gewild en bijna ieder weekend is het volgeboekt. Daar komen ook steeds meer boekingen door de week bij. Hierdoor is ons schoonmaakteam opzoek naar versterking.


Wat ga je doen? 

Jij zorgt er samen met het schoonmaakteam voor dat na ieder verblijf de groepsaccommodaties schoon worden gemaakt en netjes klaarstaan voor de volgende groep. Denk hierbij aan poetsen, bedden opmaken, materialen terugzetten, voorraad aanvullen en dergelijke.


Ben jij iemand die:

- het niet erg vind om te poetsen en hier zelfs plezier uithaalt
- graag in teamverband werkt, maar ook zelfstandig kan werken
- maandagen en vrijdagen beschikbaar bent (woensdag optioneel)?


Wij bieden:

- een gezellig en ambitieus team
- goede arbeidsvoorwaarden
- een goed salaris
- uren zijn bespreekbaar


Interesse? Solliciteer dan direct!

Stuur een bericht naar vacatures@riajoosten.nl o.v.v. “Schoonmaakmedewerker groepsaccommodatie” of WhatsApp naar 06 13001661 en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van ons gezellige team!

 Werken bij Ria Joosten Catering & Evenementen

Vraag naar de mogelijkheden!