Restaurant Manager De Posterij

Nog heel even en dan opent De Posterij in het museum Van Bommel Van Dam in Venlo! Een bijzonder, nieuw concept waarbij beleving, duurzaamheid en werken met lokale producten centraal staat.

Dit concept is opgezet vanuit Ria Joosten Catering & Evenementen. Kenmerkend voor Ria en haar team is de passie voor het vak en de absolute wil om klanten keer op keer een belevenis op topniveau te geven waar ze nog lang van na kunnen genieten. Bij De Posterij kunnen gasten overdag genieten van heerlijk eten in een mooie omgeving en zijn er mogelijkheden voor evenementen die in het museum plaats vinden.

De Posterij zoekt een Restaurant Manager die graag in dit nieuwe concept wil komen werken. Ben jij iemand die samen met het team aan een optimale gastbeleving wil werken en sterk in zijn/haar schoenen staat? Dan ben jij degene die we zoeken!  

Wat ga je doen?

  • Je bent een meewerkend restaurant manager, dus helft van de tijd ben je op de vloer aanwezig;
  • Je bent goed in het begeleiden, coachen en motiveren van het personeel en je weet op de juiste manier feedback of kritiek te geven;
  • Je houdt altijd de kwaliteit van zowel het eten, het concept als het personeel in de gaten;
  • Je verkoopt events.


Wie zoeken wij?  

  • Gastvrijheid zit in jouw DNA;
  • Je bent stressbestendig;
  • Je hebt een relevante MBO of HBO opleiding afgerond;
  • Je hebt een passie voor horeca, hebt een flexibele werkhouding en je bent een teamplayer;
  • Je beheerst de Nederlandse taal, Duits is een pré;
  • Je bent voornamelijk overdag en in de weekenden beschikbaar, af en toe in de avonduren.

 

Wij bieden jou:

  • Een gezellig en ambitieus team op een toffe locatie;
  • Goede arbeidsvoorwaarden en salaris;
  • Een baan van minimaal 32 uur in de week (uren in overleg).

 

Herken jij jezelf terug in deze punten en zie je het wel zitten om onderdeel te zijn van ons nieuwe concept? Stuur dan je CV & motivatie naar vacatures@riajoosten.nl 

Vraag naar de mogelijkheden!