Horecatopper

Verrassen, daar is het ons altijd om te doen. Mensen verrassen door een ervaring te bieden die ver boven hun verwachtingen ligt. Ria Joosten biedt een beleving waarin Smaak, Sfeer & Meer centraal staat.
Wie had zich aan het begin van 2020 kunnen bedenken dat de wereld er nu zo uit zou zien? Vol positieve energie hebben wij nieuwe concepten bedacht om gasten toch te kunnen ontvangen bij ons op locatie en evenementen te organiseren die passen bij de huidige omstandigheden.
Wij hebben te gekke ideeën bedacht die in de komende weken uitgerold worden. Voor de uitvoering van deze activiteiten zijn we op zoek naar enthousiaste horeca toppers die ons team willen versterken voor zowel de weekenden als door de week.

Ben jij de horeca topper waar wij naar opzoek zijn?

Wat ga je doen?
Als medewerker van Ria Joosten Catering & Evenementen heb je een servicegerichte en afwisselende baan. Ga jij samen met je collega's verantwoordelijk voor het creëren van een optimale beleving van onze gasten?

Ben jij iemand die:
- per direct beschikbaar is
- gastvrij is en graag contact met onze gasten heeft
- een verzorgde uitstraling heeft en jezelf communicatief netjes weet uit te drukken
- graag in een teamverband werkt en het beste van de dag wilt maken?
- beschikbaar is tijdens vakanties, feestdagen en weekenden
- ervaring heeft in de horeca en staat de popelen om aan de slag te gaan?

Wij bieden:
- een gezellig en ambitieus team
- goede arbeidsvoorwaarden
- ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
- een goed salaris
- uren zijn bespreekbaar

Interesse? Solliciteer dan direct!
Stuur je motivatie, CV (met pasfoto) en het SOLLICITATIEFORMULIER o.v.v. "horecatopper" naar vacatures@riajoosten.nl en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van ons gezellige team!

Contact