Backoffice medewerker

Werken bij Ria Joosten Catering & Evenementen is een feestje. Kenmerkend voor Ria en haar team is de passie voor het vak en de absolute wil om klanten keer op keer een belevenis op topniveau te geven waar ze nog lang van na kunnen genieten. Ria Joosten biedt een beleving waarin ervaren, proeven en voelen centraal staat. Zintuigprikkelend op alle fronten.

Over de functie

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan binnen een groeiende organisatie met mogelijkheden om je verder te ontwikkelen? Als backoffice medewerker ben jij afwisselend bezig met administratieve werkzaamheden. Jij neemt graag het initiatief en schroomt niet om actie te ondernemen op issues die jij signaleert. Je zoekt de nodige informatie op, legt waar nodig contact met andere afdelingen en informeert jouw leidinggevende. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en correct uitvoeren van de productieplanning en inkoop voor de keuken. Je onderhoudt hierbij intensief contact met in- en externe partijen.

Functie-eisen

Wij zoeken iemand met een proactieve werkhouding, die kritische vragen durft te stellen en oplossingen aandraagt voor problemen. Je kan accuraat en geconcentreerd werken en voelt je erg thuis binnen een informele omgeving.

Verder vragen we:

- MBO+ of HBO werk- en denkniveau;

- Analytisch vermogen en cijfermatig inzicht;

- Stressbestendig en in staat om nieuwe systemen snel eigen te maken;

- Een technische achtergrond en/of affiniteit met food is een pré.

Wij bieden:

- Fulltime of parttime dienstverband (minimaal 28 uur);

- Goede arbeidsvoorwaarden;

- Uitgebreide ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden;

- Vrijheid voor het doorvoeren van een eigen visie en het nemen van initiatief;

- Werken in een jong en ambitieus team.

Interesse? Solliciteer direct door je CV en motivatie te mailen naar vacatures@riajoosten.nl.

Vraag naar de mogelijkheden!