Welkom in de wereld van Ria Joosten Catering & Evenementen...

 Smaak, sfeer & meer!

Duurzaamheid

Het belang van duurzaamheid binnen ons bedrijf is de laatste jaren enorm gegroeid. De totale wereldbevolking blijft groeien terwijl de voedselvoorraad krimpt. In de toekomst zullen we dus bewuster moeten gaan consumeren en bij Ria Joosten Catering & Evenementen zijn we daar dan ook volop mee bezig. Wij hanteren hiervoor onder andere de volgende maatregelen:

  • Wij werken met streekproducten. Deze zijn lekkerder omdat we het verhaal achter het product kennen, maar ook duurzamer omdat de weg van producent tot consument hierbij het kortst is;
  • Wij maken volledig gebruik van food om verspilling tegen te gaan;
  • Op partijen waarbij gebruik wordt gemaakt van disposable servies kiezen we voor duurzaam, gerecycled disposable servies;
  • Food concepten die wij aanbieden worden volledig afgestemd op de behoeften van onze gasten waardoor zo min mogelijk food over blijft;
  • We maken gebruik van LED verlichting, dit is extreem energiezuinig zonder dat er kracht verloren gaat;
  • Wij plannen onze logistiek zo efficiënt mogelijk.

Kortom: wij doen onze uiterste best om, als bedrijf, een steentje bij te dragen aan een betere wereld, want een betere wereld begint bij jezelf!

Úw bedrijf in the picture!

Met een zakelijk full-service evenement heeft u de unieke kans om úw verhaal te delen met medewerkers, klanten en relaties. Wij vertalen uw verhaal daarom naar smaak en sfeer, naar een inspirerende beleving! We creëren een unieke positionering voor uw bedrijf. Dat kan met bijvoorbeeld een open dag, personeelsfeest, jubileum, relatiedag, beurs, seminar of congres. Samen zorgen we voor een beleving die de relatie met uw organisatie verder versterkt en gasten bijblijft als waardevolle herinnering.

Dat doen we met kennis van zaken. Door maatwerk te leveren en door ons uitermate goed te verdiepen in uw bedrijf, de branche en uiteraard uw persoonlijke wensen bedenken we mogelijkheden om uw evenement zo slim mogelijk te organiseren. Wij staan voor excellente verzorging van full-service evenementen waarbij de klant in het middelpunt staat en waarbij vooraf bepaalde zakelijke doelstellingen van het evenement in volle glorie worden behaald!

Ria Joosten

Oprichter en directeur van Ria Joosten Catering & Evenementen
Meest Markante Horecaondernemer in 2013, Zakenvrouw van het Jaar in 2014 en winnares van de Prix Veuve Clicquot.

Haar enthousiasme over ondernemerschap met passie, de wil om talent te ontdekken en te ontwikkelen bij de mensen om haar heen en haar innovatiekracht maken haar tot een enthousiast spreker, adviseur en vooral een gepassioneerd ondernemer. Oog voor detail is wat Ria kenmerkt. Het verzorgen van catering en evenementen tot in de uiterste details, alles moet kloppen. De sfeer, de aankleding en vooral gastvrijheid van het hoogste kaliber. De gast moet verrast en ontzorgd worden. Daar draait het allemaal om.

Ervaar, proef en voel en laat je vooral inspireren.

Beleef de wereld van Ria Joosten!

Contact