Museum van Bommel van Dam

Horeca-exploitatie

Museum van Bommel van Dam en Ria Joosten vinden samenwerking
Vanaf de zomer van 2021 gaan wij de horecaexploitatie van Museum van Bommel van Dam verzorgen. Naast de exploitatie van het museumcafé verzorgen wij de invulling van de evenementen die plaats vinden in het museum.

Concept
In het horecaconcept dat wij gaan toepassen staat beleving, duurzaamheid en het werken met lokale producten centraal. In het nieuwe concept wordt een link gelegd met Greenport Venlo en de technologieën die daar worden ontwikkeld krijgen een platform binnen de horecaexploitatie. Duurzaamheid staat centraal en er worden veel gerechten met volop groenten geserveerd. Ook wordt er rekening gehouden met een duurzaam inkoopbeleid. Op de kaart komen vooral kleurrijke producten en gerechten met veel pure voedingstoffen en een zuivere rijke, volle smaakbeleving. Kortom; een voor iedereen toegankelijk concept dat aansluit bij de maatschappelijke visie van het museum én van ons.

Het nieuwe museum
Museum van Bommel van Dam is een museum voor moderne en hedendaagse kunst dat midden in de samenleving staat. Een culturele basisvoorziening en ontmoetingsplek in Venlo, waar iedereen - bezoekers, kunstenaars, onderwijsinstellingen en bedrijven - elkaar kan ontmoeten en inspireren. Het museum wordt deels zonder entreekaart  toegankelijk en naast het museumcafé komt op de begane grond ook een dependance van Bonnefanten Kunstluitleen. 

Museum van Bommel van Dam opent in de zomer van 2021 haar deuren voor publiek.

Website Museum van Bommel van Dam

Klaasstraat 28, Venlo

Wij kijken uit naar een fantastische samenwerking met Museum van Bommel van Dam in het centrum van Venlo! 

Team Ria Joosten Catering & Evementen

Museum van Bommel van Dam
Museum van Bommel van Dam
Museum van Bommel van Dam

Vraag naar de mogelijkheden!