De Braampeel

ALL-IN STAYCATION
Hotelovernachting bij De Braampeel
 in samenwerking met Ria Joosten Catering & Evenementen

ALL-IN Arrangement
Het arrangement van onze ALL-IN STAYCATION bij de Braampeel in samenwerking met Ria Joosten Catering & Evenementen bestaat uit:

 • Ontvangst met een welkomstdrankje vanaf 16.00 uur;
 • 4-gangen Private Dining menu. De genuttigde dranken worden op basis van nacalculatie in rekening gebracht;
 • Overnachting in een luxe appartement exclusief voor u en uw dierbare, midden in de natuur. Inclusief verblijf, bedlinnen, handdoekenpakket, energiekosten en toeristenbelasting;
 • Het appartement is voorzien van alle faciliteiten: 1 eet- en zithoek, 4 slaapkamers, 3 badkamers, een terras en een groot Ven om rond te wandelen in de winteravonden;
 • Luxe ontbijtmand, inclusief diverse broodjes, hartig en zoet beleg, gekookt ei, yoghurt, muesli, fruit, koffie, thee, melk, jus d’orange en prosecco.


Interesse? Lees hieronder wat onze ALL-IN STAYCATION beleving te bieden heeft!

Helemaal onderaan deze informatiepagina treft u de prijs aan per persoon per nacht en de verwijzing naar het reserveringssysteem.

Doorbrand 2

Staycation: [steej-keej-sjen] (de; v; meervoud: staycations): Samentrekking van stay en vacation. Een thuisblijfvakantie, een vakantie in eigen land, waarbij je jezelf volledig in de watten laat leggen.

Check-In vanaf 16.00 uur
Uw nachtje weg beginnen we feestelijk op een unieke locatie! Heerlijk in de buitenlucht, in het mooie Limburg ligt onze luxe accommodatie De Braampeel. De locatie en het decor van de ALL-IN STAYCATION bij Ria Joosten Catering & Evenementen. Graag ontvangen wij u hier voor de check-in met een welkomstdrankje. Samen toosten we op een fantastisch en onvergetelijk verblijf. Vervolgens wordt u door onze gastdames naar uw appartement begeleid en volgt er een rondleiding. Geniet van de rust, natuur en de prachtige omgeving! 

Private Dining
Nadat u de tijd heeft gehad om zich op te frissen, wordt er plaats gemaakt voor het privé diner. Het avondmaal wordt in het restaurant uitgeserveerd door onze gastdames en -heren. Geniet van een culinair 4-gangen diner, waar smaak, sfeer en meer samenkomen. Geef vooraf uw dieetwensen door en breidt het diner uit met een bijpassend wijnarrangement. De genuttigde dranken worden op basis van nacalculatie in rekening gebracht. Laat u volledig in de watten leggen door onze experts! Wij zorgen voor een gevulde koelkast met dranken.

Overnachting
Aan alles komt een einde, zo ook aan een avond vol gezelligheid. De appartementen liggen midden in de natuur. De ideale ligging voor de perfecte nachtrust. Elk appartement is in het bezit van 7 comfortabele boxspring bedden en 3 badkamers verdeeld over 4 slaapkamers met drie 2-persoonsbedden en één 1-persoonsbed. Bij ons slaapt u als een roosje!

Ontbijt
Na een zorgeloze nacht wordt u uitgerust wakker in uw accommodatie. Om de dag smaakvol te starten serveren wij een luxe ontbijt in uw huisje. Wij vullen uw gedekte tafel met heerlijke ontbijtgerechten, zoals diverse broodjes, vlees- en kaas beleg, zoetbeleg, yoghurt, muesli, fruit, gekookt ei, koffie, thee, jus d'orange en prosecco. Het perfecte moment om samen na te genieten van een onvergetelijke avond!

Check-out tot 10.00 uur
Na het ontbijt is het moment aangebroken om uit te checken en afscheid te nemen van onze accommodatie. Uiterlijk om 10.00 uur zwaaien wij u uit! Nog geen zin om naar huis te gaan? Verleng uw verblijf vooraf met een late check-out. Verlaat uw huisje pas om 12:00 uur. Zo kunt u extra lang genieten van dit onvergetelijke verblijf!

Wij bieden dit ALL-IN arrangement aan voor de volgende actieprijzen:

Prijzen
ALL-IN verblijf vanaf € 79 per persoon per nacht

Kinderen tot 16 jaar ontvangen 25% korting. Boek nu een volwaardig ticket en ontvang de korting retour op uw aankomst dag op vertoon van de ID.

Laat ons weten waar wij jullie extra mee mogen verwennen:

 • Bijpassend 4-gangen wijnarrangement: € 28 per persoon
 • Late check-out: € 10 per persoon
 • Late check-out inclusief lunch to go: € 25 per persoon


Vermeld bij uw reservering welke elementen u bij wenst te boeken. De betaling van deze verwennerij mag u voldoen op uw aankomst dag.

Book your experience!
Laat u verrassen tijdens uw ontspannen verblijf bij De Braampeel! Wees er snel bij en boek uw appartement en laat ons weten waar wij jullie extra mee mogen verwennen!

Reserveren:

 1. Klik op de button 'reserveren' rechtsonder op deze pagina
 2. Geef het gewenst aantal personen aan (minimaal 2 en maximaal 7 personen per reservering/appartement)
 3. Kies uw gewenste datum
 4. Klik op: Toon beschikbare opties en maak uw keuze
 5. Vul uw gegevens in, voltooi de betaling en vergeet niet te vermelden of wij u nog extra mogen verwennen!
  Succes met het afronden van uw reservering en hopelijk tot snel!

Houdt er rekening mee dat u, ondanks het aangegeven tijdstip in uw reservering, vanaf 16.00 uur in de middag kunt inchecken.

Heeft u nog vragen? Mail naar info@riajoosten.nl of bel naar 0475-495021 en wij helpen u op kantoordagen graag verder!

Vraag naar de mogelijkheden!